;

"Het valt allemaal mee, als ik zo rond kijk ben ik niet te zwaar." Maar de weegschaal liegt niet: 102,5 kg gaf de weegschaal aan. Twee jaar niets doen betaald zich uit. Wat nu? De keuze viel op hardlopen om er iets aan te doen. Nadat ik enkele kilo's kwijt was, kreeg ik er verdorie nog plezier in ook..... In deze weblog verhaal ik regelmatig over mijn avonturen op loopschoenen. Daarnaast biedt deze weblog mij ook de mogelijkheid om enkele annekdotes over mijn opgroeiende kidz vast te leggen.



Zwanger ?

Nee, dat niet. Maar toch mag ik een echo laten maken in diagnostisch centrum. Vandaag overleg gehad met de dokter. Hij vond het vreemd dat er nog steeds bloed bij de urine zit, vooral na een duur inspanning. Indien de echo geen uitsluitsel geeft wordt ik doorverwezen naar de urinoloog (tegenovergestelde van urino zei de waarheid..).

De dag begon al vroeg: om 05.00 uur om precies te zijn. Bjorn kwam ons vertellen dat hij bij ons in bed wilde. Als ervaren ouder weet je onmiddellijk.....niet toegeven. Dus werd hij gedwee terug het bed in gedreven. Maar dat zinde Bjorn niet, dus begon hij te huilen.

"Ben eens stil", zei ik.
"Dat kan niet pappa, zie je niet dat ik aan het huilen ben?"
"Stop er dan mee..."
"Ik stop pas als ik bij mamma in bed lig.."

Na een half uurtje begon het spel opnieuw.

"Au,au,au.... ik heb oorpijn..".

Als er ervaren ouder weet je onmiddellijk.....toegeven. Dus werd hij in bed gehaald. De oorpijn bleek echter niet gespeeld te zijn.

"Heb je veel pijn?"
"Ja, mijn oortje doet heel veel pijn.."
"Moet je een zetpil hebben om te pijn te verzachten"
"Ja, maar de zetpil niet in mijn oortje stoppen, maar in mijn kontje..."

Ik geef je het te doen om half zes in de ochtend. Vader en moedertje spelen is niet zo gemakkelijk.

In de middag pauze snel naar Jeroen geweest voor een laatste behandeling. Mijn nek en rug zitten nog behoorlijk vast, en er is flink wat kneedwerk nodig om het allemaal soepel te krijgen. Na de behandeling glij ik dan ook zo soepel als een loden deur van de behandel tafel af.

Nadat het werk is gedaan snel naar het winkelcentrum Woensel om de reis papieren af te halen bij een filiaal van D-reizen. Une chambre pour deux avec petit dejeuner. Alles blijkt in orde, gelukkig. Nu nog hopen dat ze niet weer gaan staken die gekke Fransen.

Nog even het weer controleren:

Zondag 9 april: 9 / 2 gr C. met af en toe regen.

posted by Peerke @ 7:50 PM,

2 Comments:

At 9:37 PM, Anonymous Anonymous said...

eeeeejjzzz Peerke, heel veel suc6 daar in het France. Laat ze maar een echt onvervalst (boekoels) pupke ruiken. Klamp je maar aan de eerste 15 renners vast en de rest en de finish komt vanzelf.
groetjes JeZus kaatje

 
At 8:57 AM, Anonymous Anonymous said...

Best regards from NY! 12 inch tires Cheap permanent hair remover best cheap phendimetrazine online Laser hair removal danville plus better birmingham uk laser hair removal clinics http://www.lund-cadillac.info Subaru ecvt Hoax do not call list cell phones Epila laser hair remover 2005 model Do it yourself hot tubs popular mechanics Forum com ip over voice New yorker prilosec nexium Laser hair removal salt lake penndot die-cast model trucks Us patent and trademark offic free porn videos clip Calgary- hair laser removal

 

Post a Comment

<< Home