;

"Het valt allemaal mee, als ik zo rond kijk ben ik niet te zwaar." Maar de weegschaal liegt niet: 102,5 kg gaf de weegschaal aan. Twee jaar niets doen betaald zich uit. Wat nu? De keuze viel op hardlopen om er iets aan te doen. Nadat ik enkele kilo's kwijt was, kreeg ik er verdorie nog plezier in ook..... In deze weblog verhaal ik regelmatig over mijn avonturen op loopschoenen. Daarnaast biedt deze weblog mij ook de mogelijkheid om enkele annekdotes over mijn opgroeiende kidz vast te leggen.



400m's

De laatste baan training voor de vakantie was er eentje waar ik me op verheugde. Er stonden namelijk 12*400 m's op het programma. Na de training weet ik wel beter. De eerste 400m's gingen nog goed, maar na 8 herhalingen werd het flink doorbijten. Gelukkig was er een flinke wind die de temperatuur nog enigzins draaglijk maakte, maar de benen voelde heel dik aan.
De opdracht was om de rondjes in 1:33 te lopen. Dit lukte aardig, de meeste rondjes gingen in 1:31 en enkele in 1:29.

Collega weblogger Maurice kwam ook even kijken. Hij wilde eigenlijk naar het Balloon festival, maar dat was afgelast vanwege de harde wind. Maurice heeft last van een hielspoor en kan nog steeds niet lopen. Gelukkig is het ook een gepassioneerde fietser en kan hij daar zijn energie in kwijt.

Komend weekend ga ik weer eens deelnemen aan de bostraining. Eens kijken hoe dat bevalt.

In het begin van de log haalde ik al aan dat het bijna vakantie is. Nog een weekje doorbijten op het werk dan is het zover. Dan vertrekken we met de familie naar Oostenrijk. Lekker wandelen in de bergen, hardlopen in het dal en veel foto's maken. Ik verheug me er al op. De foto bovenaan deze weblog is overigens tijdens de vorige vakantie in Oostenrijk gemaakt. Ga proberen dit jaar een nieuwe te maken waarop de overgangen minder duidelijk te zien zijn.

posted by Peerke @ 10:02 AM,

3 Comments:

At 4:42 AM, Anonymous Anonymous said...

Your are Nice. And so is your site! Maybe you need some more pictures. Will return in the near future.
»

 
At 6:29 PM, Anonymous Anonymous said...

I have been looking for sites like this for a long time. Thank you! Msrp nissan 350z ambien Penis enlargment method Acyclovir and breast feeding Hawaian shave ice machines porno dildo pictures C1347 orchids Motorcycle insurance discount cheap Subaru 2005 legacy video write a student biography for college scholarships How long is the liposuction procedure toyota 2zz ge engine Renault clio 1 5 dci

 
At 3:30 PM, Anonymous Anonymous said...

Very nice site! Mcse 2003 dumps English webhosting Zyrtec store inventionof cellphones wood kitchen chair filing for divorce in alberta satellite and dsl internet service example of an oil circuit breaker Modafinil overdose

 

Post a Comment

<< Home