Da Nello
Friday, October 13, 2006
Inmiddels is de marathon van Eindhoven alweer verleden tijd. De trainings Altag hat wieder angefangen. Op maandag heel voorzichtig een stukje uitgelopen en woensdag alweer het normale trainingsrondje. Allemaal samen met Archie, de man van staal.
Gisteren stond alweer een baantraining op het programma. Omdat mijn hamstring zich bij een beperkte belasting redelijk koest houdt, had ik me voorgenomen om het rustig aan te doen. Gelukkig dacht Anita er net zo over zodat we samen de 10 * 400 m lekker relaxed in 98 seconden gelopen hebben. Het laatste rondje iets harder in 89 seconden.
Vanavond gaan we met een aantal lopers eten bij Da Nello. Lijkt me gezellig en gezien de prijzen die op de menukaart staan zal het met het eten ook wel goed komen. Kokkie (zie foto) ziet er uit als iemand om niet mee te spotten. Als hij gewapend met zijn geslepen messen aan de tafel komt vragen of het lekker is ben je al snel geneigd "ja" te zeggen.
Ik dacht zelf aan het volgende menu:
Voorgerecht: Carpaccio “Da Nello”
Tussengerecht: Trenette al pesto
Hoofdgerecht: Scaloppine al gorgonzola
Klinkt goed. Vertaald is het gewoon carpaccio van Nel, pasta verpesto en een gorgelende kalfsfilet.
Op zaterdag 4 november gaan we met een groepje enthousiaste amateurs een dagje fotograferen bij Loonse en Drunense duinen. Samen met Michelle al vaak over gepraat, maar nu is de afspraak eindelijk gemaakt. Hopelijk werkt het weer mee, want ik heb er veel zin in.
posted by Peerke @ 9:29 AM,